Wie we zijn

Welkom op de website van L. de Vries Staalbouw te Marknesse.

 

L. de Vries Staalbouw is opgericht in 1975 en heeft zich sindsdien opgewerkt tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van ontwerpen, produceren en monteren van staalconstructie. Conservering van constructie gebeurt volgens klantspecificaties waarbij conservering in zinkfosfaatprimer gerealiseerd wordt in eigen werkplaats. 

Vanuit Marknesse (Flevoland) leveren wij staalconstructies  t.b.v. industriële hallenbouw, bewaarloodsen, koelloodsen, opslagloodsen en stallen.

Hiernaast produceren wij tevens: dak en andere draagconstructies voor woonhuizen en bedrijfspanden, trappen, stalen balken, etc.

 

Van planning, tot ontwerp, tot plaatsing en eindafwerking, wij leveren vergunningsklare totaaloplossingen. Doordat alle fasen van de planning en productie door ons zelf worden gedaan, kunt u profiteren van een grote flexibiliteit en een korte levertijd.

 

Naast het ontwerpen en tekenen (middels Tekla) van alle bouwplannen in onze tekenkamer, vindt ook alle staalconstructie en ander werkzaamheden op onze locatie in Marknesse plaats.

 

Bent u na het bekijken van onze site nieuwsgierig of wij ook wat voor u kunnen betekennen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.